fleshlight

Variation og spænding til dit solo sexliv med en klassisk Fleshlight

Variation og spænding til dit solo sexliv med en klassisk Fleshlight

Lækker solo sex med Fleshlight Er du single, og er du træt af one night stands – så er en Fleshlight helt sikkert noget for dig! Vi kender alle til den situation, hvor man er imellem faste partnere, og ikke helt har mod på at binde sig endnu. Samtidig er den seksuelle sult ikke helt stillet – men man gider ikke hive tilfældige piger med hjem fra byen blot for tilfredsstillelsens skyld. Samtidig kan håndarbejdet godt blive lidt ensformigt. Og hvad gør man så?

Onanilegetøj til mænd – et område i vækst

Tabuet omkring mænds og kvinders onani er for det meste nedbrudt. Og for kvinders vedkommende er det heller ikke længere det store tabu at eje en eller flere vibratorer, som hun kan bruge til sin egen tilfredsstillelse. Og selv om de fleste stadig forbinder onaniprodukter til mænd med oppustelige bolledukker i dårlige materialer og lignende uddaterede artefakter, er der en stor udvikling i gang på dette område. Mænd er begyndt at stille krav til deres sexlegetøj. Og på grund af den øgede efterspørgsel på onaniprodukter i høj kvalitet, er udbuddet formelig eskploderet – og standarden er betydeligt højere end for blot ti år siden.

Fleshlight – det klassiske og populære onaniredskab

De fleste har hørt om den berømte Fleshlight. Mange forbinder den med dårlige jokes – men statistikken taler sit tydelige sprog. Den klassiske Fleshlight sælger som aldrig før, og kvaliteten har nået nye højder. En del af Fleshlights store popularitet som sexlegetøj skyldes producenternes årvågenhed, lydhørhed, og evne til innovation. Således er en Fleshlight anno 2018 andet og mere end blot et stykke silicone med en revne. Den moderne Fleshlight er fremstillet i det ultra naturtro plastik polymer Real Feel Super Skin, og fås med indbygget vibrator i varierende styrker og flere forskellige vibrationsmønstre – for den ultimative ekstase! Se alle Fleshlight modellerne på https://makelove.dk/produkt-kategori/maend/onaniprodukter/fleshlight/