bondage

Pep soveværelset op med udstyr til bondage

Pep soveværelset op med udstyr til bondage

Trænger du og din partner til ny, fræk inspiration i soveværelset, er det nærliggende at forsøge sig med rollespil. Og et af de mest populære erotiske rollespil indebærer bondage.

Hvad er bondage?

Bondage er først og fremmest en tillidsøvelse. Ved bondage er den ene part 100% immobiliseret, og dermed i sin partners vold. Denne kontrol er det så op til den aktive partner at forvalte, og her skal den modtagende part så have fuld tillid til, at vedkommende gør det med omtanke. Bondage er både fræk, pirrende, og samtidig berigende for parforholdet. Mange ting kan komme op til overfladen i forbindelse med bondage legen, og kan gøre forholdet mere dybt og bedre forankret. Man kan faktisk sige, at kernen i bondage er binding – og derigennem bonding.

Hvordan udfører jeg bondage?

Lige fra ”O’s Historie” og til ”Fifty Shades Of Gray” kan du finde eksempler på – og inspiration til – hvordan bondage kan foregå. Det kan være blid bondage, hvor den bundne part udelukkende modtager kærtegn og blidt forspil, eller det kan kombineres med hård SM og involvere diverse piske, klemmer og andet udstyr. Det vigtigste er, at I er enige om, hvor grænsen går, og hvilke remedier, der bliver bragt i spil.

Hvor køber jeg udstyr til bondage?

Hvis du og din partner er friske på at peppe soveværelset op med lidt (eller meget) bondage udstyr, kan du hos Belugi.dk finde alt, hvad du søger. Belugi.dk er Nordens største forhandler af sexlegetøj og erotiske hjælpemidler.På Belugi.dk kan du, i den store og velassorterede afdeling for bondage og fetich, finde alt fra forede håndjern til blindfolds, ballgags, silkereb og andet, som kunne udgøre tilbehøret i din private dungeon.

Når du køber udstyr til bondage hos Belugi.dk, foregår forsendelse 100% diskret. Og du har dine varer leveret til døren inden for få arbejdsdage. Se hele udvalget på Belugi.dk