glidecreme til kvinder

Glidecreme til kvinder - fra kendte brands

Glidecreme til kvinder - fra kendte brands

Der er mange gode grunde til altid at have en god glidecreme til kvinder som fast inventar i medicinskabet derhjemme. Glidecreme til kvinder kan være nødvendigt tilbehør af mange forskellige årsager. De fleste kvinder oplever tørhed i skeden igennem perioder af deres liv, og her kan glidecreme til kvinder være en stor hjælp, når man ønsker at gennemføre et samleje uden problemer og smerter.

Med glidecreme til kvinder kan du have dejlig og lækker sex, selv om du af den ene eller den anden grund ikke selv producerer den nødvendige smørelse. Det kan være, at du er i en stresset periode af dit liv, hvilket kan ændre på din hormon balance, så du oplever periode vis tørhed. Denne tørhed kan også opstå i kølvandet på en fødsel, som fælge af sygdom eller medicinering, eller i forbindelse med en kostændring.

Glidecreme til kvinder i overgangsalderen

Den mest kendte og udbredte årsag til permanent tørhed i skeden er den kvindelige overgangsalder – også kendt som menopausen eller klimakteriet. I denne periode ændrer kvindens hormonbalance sig, og østrogen spejlet falder. Dette medfører mange kropslige forandringer, og her under altså også en tendens til tørhed i skeden.

Men overgangsalderen behøver ikke at medføre nedsat sexlyst, snarere tvært imod. Mange kvinder oplever en øget lyst til sex, når børnene er fløjet fra reden, og der atter er tid og overskud til nærhed og intimitet. Og hvorfor gå glip af et dejligt, erotisk eventyr, blot fordi kroppen ikke kan følge med.

Find glidecreme til kvinder online hos love-lingeri.dk

I den online shop på love-lingeri.dk kan du finde et bredt udvalg af glidecreme til kvinder fra brands så som Pjur, Up Yours, Fist It, Just Glide, Joy Division og Cobeco. Du finder såvel silicone baseret som vandbaseret glidecreme til kvinder – til yderst fornuftige priser. Se hele udvalget af glidecreme til kvinder på love-lingeri.dk