bondage

Begynder's Guide to Bondage

Begynder's Guide to Bondage

Overvejer du og din partner at kaste jer ud i bondage? Så er her en lille guide til hvordan I kommer godt igang. 

Samtykke: Den vigtigste del af enhver form for intimt fysisk kontakt – uanset om det er vaniljesex eller bondage – så skal I begge være enige om, hvad der sker og forstå at I til enhver tid kan holde op.

Safeword: Når man dyrker bondage kan et “nej”, betyde ja alt imens du har det dejligt og nyder det der sker. Derfor er det en god ide at have et sikkert ord, et såkaldt safeword. Når det ord bliver sagt, skal bondage legen stoppe.

Bind for øjnene: Du kan gøre din partner blind, mens du skifter mellem at plage deres krop med isterninger og kys eller drypper stearinlys over deres krop.

Tal sammen: Skynd jer ikke, nyd øjeblikket og tal om det der foregår – som nybegynder udi bondage, skal I kommunikere meget under legen. Men også når I er færdige med at plage og pille ved hinandens kroppe, er kommunikationen vigtig for at tjekke om der er ting, der kan ændres og blive bedre til næste gang.

Start forsigtigt: Som nybegynder behøver du ikke nødvendigvis en masse bondage ting. Start med at binde hinanden til sengen eller stolen med et tørklæde eller prop dine trusser i munden på din partner – der er masser af muligheder.

Hvis du ikke synes, det er nok, kan du investere i et begynder bondage kit:

1) latex

Klæd dig på til legen, og hvordan gør jeg det, spørger du? Til bondage høre latex eller hvis du har latex allergi, så brug læder – så længe det er sort og tætsiddende kan det ikke gå helt galt og du vil øjeblikkeligt falde til i din rolle.

2) Maske

Alt bondage er bedre i mørket. Her forstærkes intensiteten og spændingen med sorte masker eller bind for øjnene til den underdanige.

3) Gag Ball

Hvis du ønsker virkelig hot bondage, så invester i en gag-bold. Det er en lille bold der placeres i munden på den underdanige, så denne ikke kan protestere. Det kan være meget pirrende at skulle udtrykke sig med et ikke-verbalt sprog.

4) Håndjern

Et hvert par der prøver bondage, skal have et par håndjern. De tilføjer et element af spænding og kan bruges til fastholdelse af en sengestolpe eller andre møbler.

5) Pisk

Piske er sjove, og findes i mange smukke design som er diskrete, stilfulde og som matcher din boligindretning (så børnene ikke stiller for mange spørgsmål.